Yrityksille

Yrityksille

Nopeatempoisuuden aiheuttama stressi ja jatkuvan oppimisen vaatimus. Teknologian aiheuttama informaatiotulva ja alituinen tavoitettavissa oleminen. Arki, jossa digitaaliset väylät pommittavat aisteja, ja joka kuormittaa mielen.

Ei ihme jos keskittymiskyky kärsii ja unettomuus vaivaa. Välillä on vaikea löytää aikaa rauhoittumiselle ja palautumiselle. 

Floatin kelluntakeskukset ovat tiloja palautumiselle, keskittymiselle ja rauhoittumiselle. Me tarjoamme pysähdyksen, jota jokainen meistä välillä tarvitsee.

Kelluntatankin aistiärsykkeettömässä ympäristössä aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta informaatiotulvasta. Kapasiteetti ongelmanratkaisuun, luovaan ajatteluun ja uusien vaihtoehtojen ideointiin lisääntyy. Kelluntatankki on yhden ihmisen think tank, ajatushautomo.

Lue lisää kellunnasta

Täytä allaoleva lomake ja kerro, kuinka monta lahjakorttia haluaisit tilata. Toimitamme lahjakortit digitaalisina tai fyysisinä kappaleina, valintasi mukaan – nopeasti ja helposti. Toimituksesta emme peri lisämaksuja.

Tilaa lahjakortteja

Mikäli haluat muita kuin yhden kellunnan, kaverikellunnan tai tutustumispaketin sisältäviä lahjakortteja, ole yhteydessä we@wefloat.fi
Mikäli haluat toimituksen postitse, kirjoita alle toimitusosoite.

Haluaisitko antaa yhteisöllesi mahdollisuuden säännölliseen pysähdykseen?

Tarjoamme yrityksille/organisaatioille myös jäsenyysmalleja, joissa yhteisönne pääsee kellumaan esimerkiksi kuukausittain. Kävijä voi esimerkiksi maksaa osan kellunnasta ja organisaatio loput. Kysy näistä lisää alla olevalla lomakkeella.

Meillä voi myös järjestää TyHy-päiviä. Voit laittaa näihinkin liittyvän tiedustelun alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä